Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole hvor jeg sideløbende har gennemført en profiluddannelse i forebyggelse og behandling af diabetes type 1, 1½ og 2.

Som fysioterapeut vil mine klienter opleve mig som en detaljeret, informerende og fokuseret behandler da jeg ønsker, at klienten inkluderes mest muligt i hele forløbet. Jeg forsøger altid at skabe en god relation og et rum hvor du som klient kan føle dig tryg og hørt.


Jeg er ”født” ind i sportens verden, og har spillet fodbold i mange år og gennemført flere halve – og hele marathons hvor jeg deraf har fået en naturlig interesse for behandling og forebyggelse af skader i hofte, knæ og ankel. Min behandling består af en kombination af den manuelle og træningsbaserede terapi med fokus på den funktionelle del, så du som klient kan vende tilbage til daglige aktiviteter uden begrænsninger.

Derudover varetager jeg også almen styrketræningshold på klinikken med fokus på kondition og styrketræning.

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white