Styrke – kredsløb hold

​Har du svært ved selv at træne regelmæssigt, mangler du motivation eller er det altid de sammen øvelser du får lavet? -Så er holdet noget for dig!

Der er fokus på, at styrke hele kroppen på en masse sjove og forskellige måder. Ligeledes er der også øvelser som forbedrer konditionen heriblandt crosstrainer, løbebånd, romaskine.

Dagligdagens fysiske problematik bliver inddraget og træningen vil blive planlagt efter hvad den enkelte har brug for. Vi træner både i maskiner, gulvtræning stående og liggende, og der er rig mulighed for at træne med mange slags redskaber. Der er altid en god stemning og ofte laver vi sjove samarbejdsøvelser.

Så hvis du har et ønske om, at træne sammen med andre, få styrket hele kroppen og forbedre din kondition, så er holdet lige noget for dig!

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white