Nakke/skulder hold

​Sidder du på kontor og får spændinger i nakke og skuldre eller har du en kronisk problematik i pågældende område? Så er dette hold sandsynligvis noget for dig.

Træningen er fokuseret på mobilitet og stabilitet af skulder og nakke, samt styrkerelateret træning med lav vægt. Holdet varetages af en autoriseret fysioterapeut og der lægges stor vægt på kvalitet og korrekt udførelse, for at deltagerne undgår skader og får mest muligt ud hver enkelt øvelse. ​Holdet deles henholdsvis op i lidt opvarmning, for derefter at fortsætte til selve træningen, som afsluttes med udspænding/afspænding. 

​Vi arbejder med diverse redskaber såsom, elastikker, håndvægte, pilatesbolde, redondobolde mm. Dette for at give variation i træningen fra gang til gang, men også for at deltagerne bliver udfordret på forskellig vis. Niveauet af øvelserne pro- og regredieres ud fra den enkeltes formåen og der tages hensyn til smerter og funktionsnedsættende faktorer.

Dette hold er for alle uanset alder og niveau.​

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white