Seniorhold​

På dette hold sættes der fokus på den almene styrketræning af hele kroppen. Som udgangspunkt trænes der to gange om ugen, men selvfølgelig også med mulighed for blot at træne en enkelt gang.

Træningen er til dig som i løbet af hverdagen oplever udfordringer i forbindelse med fysiske aktiviteter. Eller til dig med et ønske om at styrke kroppens generelle fysiske styrke og udholdenhed.

For de fleste mennesker betyder det meget, at kunne fortsætte aktiviteter, der betyder noget for dem – hvad enten det er med øget overskud til familie og venner, at kunne rejse eller at være fysisk aktiv. Seniortræningen hos Måløv fysioterapi målretter træningen mod de enkeltes målsætninger og forebygger aldersmæssig risiko for nedsat funktionsevne. 

​Ydermere er træningen superviseret at en fysioterapeut, som tager højde for den enkeltes niveau og fysiske formåen.

Ved hvert træningspas tages der fat i mange forskellige variationer af styrkeøvelser. Der bliver gjort brug af håndvægte, elastikker, måtter mv., både for at få det optimale ud af træningen, men også for at undgå at træningen bliver kedelig og ensformig. 

Det eneste krav for at kunne deltage på seniorholdet, er at du skal kunne komme op og ned fra gulvet, og gerne ved støtte til stol eller lign.

Praktisk info:

For at komme ned i vores træningssal skal du ned ad trappe med gelænder.

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white