Holdtræning​

Generelt om holdtræning:​

Der er evidens for at træning sammen med andre giver et større trænings udbytte end hvis man træner alene. Vores hold er små hvilket er med til at sikre en korrekt træning på et individuelt tilpasset niveau.

De fle­ste til­ba­ge­ven­dende smer­ter i f.eks. ryg, nakke, skul­der eller knæ bli­ver ofte ikke bedre uden en pro­fes­sio­nel til­ret­telagt træ­ning. 

​Ellers risi­kere du at spilde din tid eller endda at træne dig til yder­li­gere problemer. Træningen bliver individuelt tilpasset, så alle kan være med uanset niveau.

Vi vil altid ind­lede sam­ar­bej­det om din træ­ning med en under­sø­gelse og sam­tale med dig, så vi kan mål­rette din træ­ning 100%.

Holdene er alle varetaget af autoriserede fysioterapeuter.​

 • Balance
 • Styrke/kredsløb
 • Gla:D® ryg
 • Gla:D® hofte/knæ
 • Sclerosehold
 • Seniorhold

 • Parkinsonhold
 • Nakke/skulderhold
 • Ryghold
 • Kronisk​e begrænsinger
 • Yoga

Nakke/skulder hold

Sidder du på kontor og får spændinger i nakke og skuldre eller har du en kronisk problematik i pågældende område? Så er dette hold sandsynligvis noget for dig.

Træningen er primært fokuseret på stabilitetstræning af skulder og nakke samt styrkerelateret træning med lav vægt. Vi lægger vægt på korrekt udførsel for at deltagerne undgår skader og får mest muligt ud af hver enkelt øvelse. 

Vi arbejder med diverse redskaber såsom, elastikker, håndvægte, pilatesbolde, redondobolde mm. Niveauet af øvelserne pro- og regredieres ud fra den enkeltes formåen og der tages hensyn til smerter og funktionsnedsættende faktorer.

Dette hold er for alle uanset alder og niveau.​

Styrke – kredsløb hold

Styrke – kredsløbsholdet er for dem der kan lide at være fysisk aktiv. Hvis du har svært ved at få trænet selv og ønsker at få hjælp til en skadesfri og effektiv træning, så er holdet noget for dig. Træningen er sjov og givende.

Træningen fokuserer på, at træne hele kroppen. Der trænes med vægte, elastikker, bolde og egen kropsvægt. Ligeledes er der fokus på intervaltræning hvor konditionen forbedres. Vi har mulighed for, at bruge forskellige konditionsmaskiner. 

Balance hold

Holdet er for dem hvis balance er blevet dårligere. Er du er nervøs for at falde ude eller hjemme, så har du muligheden for, at få styrket din balance. Der er to forskellige balance hold som er delt op i to niveauer. Det øvede hold er for dem som føler sig usikker når de er ude i trafikken eller er begyndt, at mærke, at balancen er blevet dårligere. Det andet hold er for begynder. Det er til dem som er faldtruet eller har faldet. Der bliver taget hensyn til den enkeltes niveau og træningen bliver planlagt derfra.

Almen styrketræning

​Styrketræning til patienten, som oplever gener i løbet af dagligdagen, i forbindelse med vanlige hverdagsaktiviteter, eller blot ønsker en bedre fysisk formåen.

Holdtræning har fokus på at styrke alle kroppens muskelgrupper og træningen vil foregå stående, siddende og liggende. Alle øvelser tilpasses den enkelte, så alle får det optimale ud af træningen.

​Sclerosehold

Egnet til patienten, som ønsker et øget aktivitetsniveau. Træningen har en funktionel tilgang og der bliver gjort brug at klinikkens forskellige redskaber. 

Der bliver lagt fokus på træning af kroppens generelle styrke, kredsløb og balance. Superviseret træning hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes niveau og kunnen.

GLA:D® -Ryg

”GLA:D® -Ryg” konceptet varetages af uddannede fysioterapeuter på klinikken og retter sig mod patienter med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter. Forløbet består af et uddannelses- og træningsforløb. 

Her får du viden omkring rygsmerter, træingen og instrueres i øvelser. Hele forløbet strækker sig over ca. 10 uger, hvor holdtræningen fylder 8 uger, af to træningspas om ugen. De resterende uger rummer teoriundervisning, test og retest.

Ryghold

Patienter med smerter i ryg og/eller bækken. Det kan være en kronisk rygsygdom, tilbagevendende smerter i ryggen, følelsen af en svag ryg eller længere varig rygproblematik.

Før du starter på holdet skal du forbi en af vores dygtige fysioterapeuter og blive udredt.

Øvelserne vil være individuelt tilpasset, så de passer til den enkeltes problematik.

Træningen vil typisk indeholde en del gulvøvelser. Der vil være fokus på, at styrke ryggen og skabe større bevægelighed. Ligeledes vil der trænes med bold, håndvægte, elastikker og ruller. Når man skal styrke ryggen er det også utrolig vigtigt, at skabe styrke i resten af kroppen. Derfor arbejder vi meget med, at styrke alle stabilisations musklerne ved stabilitets træning ved egen kropsvægt.

Holdet er for alle uanset alder eller niveau.

YOGA

 ​​Yoga giver smidighed, mental og fysisk styrke, samtidig er yoga afstressende og hjælper til at finde en indre ro, ved at træne balancen mellem krop og sind.

Vi er begge uddannede yoga-lærere indenfor Alignment-princippet, som går ud på at bruge kroppen på den mest hensynsfulde måde, således at du opnår en større kropsbevidsthed.

Vi tilbyder små hold med hyggelig atmosfære og fokus på den enkelte.

Kontakt os

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe på telefon: 44 97 34 34​, skrive en e-mail på: info@mfys.dk​, eller udfylde formularen nedenunder.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os ​

Vi byder indenfor til store lyse behandlings rum, samt muligheder for træning.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange typer behandlinger.​​

Måløv Fysioterapi er beliggende 100 meter fra Måløv Station.

Kontakt

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

CVR: 26203155

Åbningstider

Åbningstider fysioterapi​

Mandag - torsdag

07:30 - 18:00

Fredag

07:30 - 16:00

Åbningstider massage​

Mandag - torsdag:​

16:00 - 20:00