GLA:D®-Ryg

GLA:D® Ryg er et behandlingstilbud til patienter med langvarige eller tilbagevendende rygsmerter, der påvirker hverdagen negativt. Træningen er udviklet af forskere og behandlere på SDU (Syddansk Universitet). Programmet følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling af patienter med rygsmerter og bygger på principperne for hjælp-til-selvhjælp på samme måde som GLA:D® for patienter med hofte/knæsmerter. Der er videnskabelig dokumentation for god effekt af:

  1. Vejledt træning
  2. Generel fysisk aktivitet
  3. Manuel behandling
  4. Få viden om rygsmerter.

Forløbet indeholder en forundersøgelse (45 min.) hvor vi vil undersøge dig og din problemstilling. Vi vil i fællesskab vurdere om et GLA:D® Ryg forløb er det rigtige for dig, samt om der er andre relevante tiltag du kan overveje. I forundersøgelsen indgår 5 simple funktionstests.

Efterfølgende er der 0,5 times teoretisk patientuddannelse. Den teoretiske undervisning har fokus på information om ryggen og rygsmerter og hvordan du på bedst muligt kan håndtere dine smerter.

Undervisningen foregår individuelt.

På nuværende tidspunkt foregår træningen individuelt hvor vi vil tilpasse øvelserne til dit niveau.

Vi underviser og vejleder dig ud fra et program, der er udviklet ved Syddansk Universitet, som vi målretter til dit behov. Du får en træningsdagbog med hjem med illustration af øvelserne. Din behandler sørger for at registrere undersøgelsesfund i GLA:D® Ryg registret. Du vil blive re-testet i slutningen og forløbet evalueres. Herudfra aftales evt. plan for fremtidig fysisk aktivitetsniveau.

For at få optimalt udbytte af forløbet anbefaler vi, at du så vidt muligt deltager hver gang. Vi opfordrer dig til gradvist at være mere fysisk aktiv, f.eks. gå flere ture, cykle på arbejde eller hvad vi bliver enige om, kunne være godt for dig.

Du skal også være indstillet på, at træning muligvis vil forværre dine smerter en overgang. Det er ufarligt, men naturligvis ubehageligt. Endeligt er det en del af forløbet, at du besvarer spørgeskemaer, når du starter GLA:D® Ryg og igen efter 3, 6 og 12 måneder, så du bidrager til en større viden om rygbesvær.

GLA:D® Ryg træningen varetages kun af GLA:D® uddannede fysioterapeuter.

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white