Erektil dysfunktion​

​Fokuseret shockwave til rejsningsbesvær

Rejsningsbesvær, også kaldet erektil dysfunktion (ED), er et tabubelagt emne, som mange enten skjuler eller benægter over for sig selv. Det ønsker vi at gøre op med, da det er en udbredt seksuelt relateret lidelse, som mange lider af uden at få behandling. Over 50% af alle mænd over 60 år har større eller mindre grad af rejsningsproblemer, mens man dog også sagtens kan opleve det tidligere i livet. ED kan både ske af fysiske og psykiske årsager, hvor den mest almindelige grund til rejsningsbesvær er nedsat blodtilførsel og -gennemstrømning til penis (vaskulær erektil dysfunktion) og dermed er det ikke muligt at opnå erektion. ED har stor indvirkning på livskvaliteten både hos mænd og deres partner, og derfor ønsker vi at hjælpe dig tilbage til et normalt sexliv.

Hvordan fungerer shockwave til ED?

Fokuseret shockwave er blevet brugt som behandlingsmetode til ED siden 2010. Shockwave er højfrekvente lydbølger, som sendes ind i vævet og stimulerer til dannelsen af blodkar og derigennem øge blodgennemstrømningen i og omkring penis. Behandlingen har dermed en positiv effekt på evnen til at opnå og opretholde rejsning. Ydermere er behandlingen non-invasiv, kræver ikke medicinsk indtag og helt uden negative bivirkninger. Derimod kan man opleve positive bivirkninger, som at kunne holde i længere tid på urin.

Shockwave til ED har dokumenteret effekt

Regionshospitalet Viborg har Ditte Valsgaard Pedersen og dr.med. Lars Lund foretaget en undersøgelse ift. effekten af fokuseret shockwave til manglende eller nedsat rejsningsbesvær. De testede 15 mænd i alderen 42-67, hvoraf 11 ud af 15 mænd oplevede positiv effekt allerede efter 5 behandlinger og blev samtidig fri for medicinsk behandling. (Trykbølger giver mænd potens igen - TV 2)

I et mere omfattende studie fra Scandinavian Journal of Urology, viste en underbyggende effekt af fokuseret shockwave til ED. I studiet testede man 833 mænd, hvoraf 57% havde positiv effekt af behandlingen og var efterfølgende i stand til at opretholde en erektion og dermed gennemføre et samleje uden brug af medikamenter.​

Hvordan foregår behandlingen?

Første behandling vil være en samtale som varer op til en time, hvor fysioterapeuten vil spørge ind til især KRAMS faktorer (livsstil, bio-psyko-social) og sygdomshistorik.

Selve behandlingen med shockwave udføres 2 forskellige steder langs crura (penis) og i perineum (mellemkødet).


Behandlingen foregår i fuld diskretion i lukket rum, og vi er naturligvis underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder både en kvindelig og en mandlig fysioterapeut til at udføre behandlingen. Behandlingen kræver ca. 5-10 gange og tager typisk 15-20 min.
Vi anbefaler, at patienten har været hos egen læge og derigennem fået en udredning af problematikken, da det kan skyldes andre komplikationer end blodgennemstrømning. Dette er en anbefaling, da man herigennem sikrer sig diagnosen, men hvis det ikke er et ønske fra patienten selv, vil vi imødekomme dette og gennem samtale og spørgeark spore os ind til årsagen.
Kontakt os for yderligere information og vejledning eller book en tid enten via mail, telefon.

Priser

Første samtale op til en times varighed: 900 kr.
Shockwave til ED behandlinger: 750 kr. pr. gang

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white