Andreas McLaughlin

I mit arbejde som fysioterapeut lægger jeg stor vægt på at møde klienten i øjenhøjde. Jeg har en holistisk tilgang til dine problematikker, hvor vi sammen undersøger helhedsbilledet og gennem et gensidigt samarbejde forsøger at finde frem til den bedste behandling for dig.

På klinikken varetager jeg både holdtræning, individuel behandling samt hjemmebehandlinger. Jeg arbejder med alle patientkategorier, men særligt interesserer jeg mig for smerteproblematikker og den kompleksitet som disse kan have.


Jeg har derudover også erfaring fra psykiatrien hvilket har givet mig kompetencer og forståelse for de psykiske problematikker som folk også kan gå og slås med såsom angst, depression eller lignende.

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white