​Pilates

Pilates består overordnet af en række originale øvelser og er udviklet af Joseph H. Pilates i starten af 1900-tallet, som er kernen i selve Pilates-systemet. De originale øvelser er ret krævende og der findes derfor mange variationer. Samtidig er nye øvelser kommet til, så Pilates i dag indeholder en bred vifte af øvelser.

Pilates er en sikker og effektiv træningsmetode, der henvender sig til alle uanset udgangspunkt og baggrund. På Pilatesholdet har vi fokus på åndedrættet, bevægelighed og kropsholdning. Vi arbejder på, at få en stærkere og sundere krop.

Pilates gavner også til genopbygning af den naturlige stilling i rygsøjlen, nedsætte unødige spændinger i kroppen samt øge din kropsbevidsthed.

​Vi arbejder liggende i forskellige stillinger på gulvet, stående samt med og uden redskaber. Træningen er meget forskellig og varierer fra gang til gang. Pilates kan foregå blidt, men grundet fokus på kontrol og stabilitet bliver øvelserne også hårde.Grundstenen i min undervisning handler om, at få en naturlig kobling mellem krop og sind. 

Med andre ord at forbedre følelsen af nærvær til kroppen, samt en følelse af kontrol og ejerskab til egen krop.

For mig som underviser, handler Pilates ikke om at få en flad mave, stramme baller og tonede arme - det kan man finde andre steder. Det handler om at optimere kroppens bevægelser, så man oplever øget velvære, mere ro og en følelse af en større bevægelsesfrihed. Musklerne trænes selvfølgelig, men det er bevægelserne sammen med åndedrættet, som er i fokus. Evnen til at være i nuet, kontakten til følelserne og den positive energi styrkes.

Lyder det spændende og som noget for dig, så er du varmt velkommen.

Dette hold er for alle der kan komme op/ned fra gulvet og som ønsker anderledes træning.

kontakt måløv fysioterapi

​Vil du høre mere om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

udtalelser & anebfalinger

hvad mener vores kunder?

Vi har masser af gode anmeldelser på både Google og Facebook, hvor vores kunder og besøgende fortæller om deres oplevelser. Her på klinikken gør vi alt hvad vi kan, for at du får den bedste oplevelse.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 7 bedømmelser.​

din sundhed i centrum

BOOK TID TIL BEHANDLING ONLINE

Vi sidder klar ved telefonen på tlf.: +45 4497 3434 hvor vi kan være behjælpelige med booking, samt relevante spørgsmål om klinikken. Du kan også booke tid til behandling online ved at klikke herunder.

Kontakt os

Måløv Fysioterapi

CVR-nummer: 26203155

Måløv Hovedgade 61, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 4497 3434

E-mail: info@mfys.dk

Om Måløv Fysioterapi

Vi byder indenfor til de bedste muligheder for træning i lyse, moderne lokaler, tæt beliggende på Måløv Station.

Fysioterapeuterne i huset har en bred erfaring og dækker over mange forskellige behandlingsformer, samt attraktive former for holdtræninger og tilskudsordninger.

​© 2022 Måløv Fysioterapi. Alle rettigheder forbeholdes.  facebook-white