​Holdtræning

​​At træne sammen med andre er en vej til et godt sammenhold.

Udover fordele som styrke og velvære, er det både sjovt og socialt, og de små hold giver sikkerhed for korrekt træning. Herudover er der rig mulighed for at få skubbet til de personlige grænser.

De fle­ste til­ba­ge­ven­dende smer­ter i f.eks. ryg, nakke, skul­der eller knæ bli­ver ofte ikke bedre uden en pro­fes­sio­nel til­ret­telagt træ­ning. Ellers risi­kere du at spilde din tid eller endda at træne dig til yder­li­gere problemer. Træningen bliver individuelt tilpasset, så alle kan være med uanset niveau.

Vi vil altid ind­lede sam­ar­bej­det om din træ­ning med en under­sø­gelse og sam­tale med dig, så vi kan mål­rette din træ­ning 100%.

De hold der er tilknyttet sygesikringen, vil du med henvisning fra læge få tilskud fra Sygesikringen og ved medlemskab også fra Sygeforsikringen Danmark.

​Skihold

Måløv Fysioterapi fortsætter succesen fra de sidste par sæsoner og tilbyder igen i år et skihold.

Træningen har fokus på styrke, udholdenhed og stabilitet.

KredsløbHold

Dette hold er rettet mod alle der ønsker at træne deres kredsløb. Holdet er relevant for alle der lider af en livsstilssygdom som f.eks. overvægt og diabetes.

Træningen på holdet består af en blanding af kredsløbstræning og styrketræning. Der er altid fokus på at niveauet passer til hver enkelt for at sikre at alle får det maksimale træningsudbytte.

Hofte/Knæ/AnkelHold

Dette hold er rettet mod personer med problematikker omkring knæ og hofter. Eksempler på dette kan være traumer, gigt eller genoptræning efter operationer.

Træningen på holdet tilpasses efter deltagernes problematikker for at sikre det bedste træningsudbytte.

Nakke/skulderHold

For alle med smerter eller irritation, i et eller flere af områderne: Nakke, øvre ryg og/eller skulder.

Der startes med opvarmning, derefter laves både styrketræning og målrettet stabilitetstræning omkring nakke-, ryg- og skulder regionen.

Almen træningshold

Holdet er oprettet til patienter som har begrænsninger i hverdagen grundet den generelle fysiske tilstand. Under træningen er fokus at styrke alle kroppens muskelgrupper, både isoleret og mere globalt ved funktionelle øvelser. Øvelser variere ved liggende, siddende, stående øvelser, samt flere forskellige redskaber vil blive inddraget. Træningen vil blive tilpasse den enkeltes niveau.

Nye hold i bassin :

NYT!!!!! Bassintræning i Hjortespringbadet
Motion for gravide i varmtvandsbassin: Træning for dig der ønsker en skånsom og behagelig træning under graviditeten. Træning i vand er velegnet til gravide da det er skånsomt, da belastningen på muskler og led er mindsket i vandet. Det varme vand kan virke afslappende og have en afslappende og smertelindrende effekt ved fx bækkensmerter. I træningen vil der indgå konditions-, styrke- og udholdenhedstræning samt udspænding.
Træning i varmtvandsbassin for personer med kroniske begrænsninger: Træning i vand er en skånsom træningsform, da belastningen på led og muskler er mindsket i vandet. Det varme vand kan virke afslappende og have en smertelindrende effekt. I træningen vil der indgå bevægelighedstræning og styrketræning for hele kroppen, samt stabilitets- og balancetræning.

RygHold

Målgruppen er både patienter med akutte- og langvarige rygproblemer. Ligeledes kan man deltage på holdet som genoptræning efter operation. Træningen på dette hold tilpasses den enkelte deltager. Indholdet vil være bevægelighedstræning, styrketræning og stabilitets træning for ryggen og vil derfor have fokus på mave- og rygmuskler. Arbejdsstillinger vil blive medinddraget undervejs.

Træning for patienter med kroniske begrænsninger

Træningen indeholder generel bevægelighedstræning samt styrketræning, og foregår både stående og liggende. Vi bruger bl.a. håndvægte, glidestykker og store bolde til træningen

Vi starter med opvarmning efterfulgt af smidigheds- og styrketræning til skuldre, arme og ryg. Derefter laver vi styrke- og balancetræning til benene. Liggende på måtter laver vi styrke- og kontroltræning for hofte-, ryg- og mavemusklerne. Vi slutter af med udspændende/afspændende øvelser.

ScleroseHold

Formålet med holdet er at øge deltagernes aktivitetsniveau for at opnå mere energi og overskud i hverdagen. Ved at forhale forværring af Sclerosesymptomer som fx udtalt træthed, nedsat muskelstyrke og lav kondition. Dette opnåes v.h.a. styrke- og konditionstræning.

Træningen foregår både v.h.a. maskiner og som fælles holdtræning og tager hensyn til dit individuelle niveau.

ParkinsonHold

Træningen er forbeholdt patienter med Parkinson. I træningen vil der indgå konditionstræning for at øge den daglige udholdenhed. Styrketræning til fx at opnå en bedre gangfunktion. Bevægelighedstræning for at forbedre bevægemønsteret og opnå en bedre kropsholdning. Samt balance- og hurtighedstræning til fx at forebygge faldulykker.

GLA:D -Træning hold

Se beskrivelse under GLAD projektet.

PilatesHold

Får du ondt i nakke og skuldre i løbet af dagen?

Har du ofte en let irritation i lænden?

Har du skuldersmerter?

Så skal du prøve pilates. Pilates tager udgangspunkt i bevægelserne omkring rygsøjlen og træner bl.a. de små stabiliserende muskler som skal stabilisere ryg og nakke, når vi bruger arme og ben. Øvelserne starter i det små for at sørge for at de rigtige muskler arbejder på den rigtige måde. Der er under timen fokus på den enkelte deltager og generel holdningskorrektion. Vi snakker løbende om hvordan man kan ændre på kroppens dårlige vaner og implementering af træningen i hverdagen.

Måløv Fysioterapi

Måløv Hovedgade 61 - 2760 Måløv | Tlf.: 44 97 34 34 | Telefontid: Man-tors 08.00-14.00 og fredag 08.00-13.00